Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Néhány mondat arról, hogy hogyan dolgozom, veletek együtt, a szép fotókért.

Az esküvőtök az egyik legfontosabb nap az életetekben, hiszen nem "kötelező", mint a ballagás, egy szülinap, szilveszteri buli. Ezt a napot Ti választottátok, és a család, rokonok mellett ott lesznek a barátok, és a társ, akivel szeretitek egymást. Erre a napra rengeteget készültök és igyekeztek a legjobbat választani a szolgáltatókból. Mindent megteszek azért, hogy nyugodtak legyetek a nagy napon, a fotós személye, tapasztalata és munkája miatt nem kell aggódnotok. Elismert fotósként, emberként és barátként is végigkövetem a napot.
Kevés olyan nap van, ami tele van annyi várakozással, meglepetéssel, feszültséggel és örömmel, mint a nagy nap. Egyéves kislány apukájaként mondom, a baba születésének napját vártam annyira, mint az esküvőnk napját.

Munka közben

 

Egy esküvői fotós specialista feladatai sokrétűek.

Teljes figyelmet és biztonságot kaptok tőlem. Mindig tudni fogjátok, hogy mi lesz a következő lépés. Szó szerint is, mert sokszor én mondom meg, hogy merre kell menni. Diszkréten, az eseményekbe nem beleavatkozva fotózom a nap pillanatait, történéseit. Ha kéritek, akkor korrekt ár-érték arány mellett fotózom az esküvő napján, mint hivatásos fotós, a készülődés perceitől kezdve, a szertartásokon át, a mulatság végéig.

Számíthattok rám abban, hogy a hozzáértésemmel, profizmusommal, gyakorlottságommal, alázatommal hozzájárulok az esküvőtök pillanatainak megőrzésében.
 

Nem darabáron értékesítem a fotókat.

Nálam nincs meglepetés, nincs utólag fizetendő díj, költség, nincs nyomtathatatlan felbontású fotó, mindent előre tisztázunk és ahhoz tartom magam. Az pedig végképp nem történhet meg, hogy az esküvő napján nem velem találkozol. A szerződésben vállalok garanciát arra, hogy a helyszíni fotózást nem ruházom át másra. A munkadíjam a rendelkezésre állási idő függvényében változik, (több órás kreatív fotózás 60.000 Ft-tól, teljes esküvői fotózás 160.000 Ft-tól), cserébe igazi értéket, valódi élményt kínálok a fotózások alatt és a kidolgozott képekkel.
Mindig a legjobbat akarom nyújtani, mert az az elvem, hogy egyetlen rosszul elvégezett munkával is le lehet rombolni, amit húsz éven át építettem fel.

 

Andrea gondolatai arról, hogy Mit várhatsz tőlem.

"Gyerekkoromban, mint sok kislány, nagy esküvőről álmodtam, hatalmas, díszes ruhában. Aztán ahogy közeledett az esküvő napja, egyre görcsösebb lettem. Izgultam a ruha miatt, a külsőm miatt, a szervezés miatt, és néhány nappal az esküvő előtt már pokolba kívántam az egészet. Aztán eljött az esküvő napja, reggel smink, fodrász, mert indulni kell fotózni. Aztán találkoztunk a helyszínen. Mosolyogtál, körülugráltál minket, segítettél. Elmondtad, hogy mitől él a fotó, megdicsértél, diadalmasan nevettél mikor nagyon jól sikerült egy fotó. És ez a vidámság, jókedv, profizmus ránk ragadt a párommal. Az egész napot egy nagy nevetéssé változtattad és hajnalban, mikor végeztél, nem tudtam eléggé megköszönni, amit értem, értünk tettél. Most újra szeretném elmondani: köszönöm."

Rólam mondták

Enikő és Tamás

"Nagyon köszönjük a valóban szuper képeket, rengeteg kedvencünk van. Szép albumot fogunk tudni készíteni a képekből. Felejthetetlenné tetted nekünk a nagy napunkat, nagyon megkedveltünk."

Mariann és Róbert

"Az első percben beleszerettem a fotóidba, a párom csodálkozva nézett rám, hogy miért könnyezem egy weboldal böngészése közben. Mivel számunkra a fotók és a fotós volt a legfontosabb, még az időponton is változtattunk, hogy szabad legyél a mi napunkon."

Andrea és Gyuri

"A jól sikerült fotók mellett szerintem fontos a fotós személye is. Te mindvégig laza voltál, megnevettettél minket, miközben a végletekig pontos, precíz is voltál. És, hogy mikor kaptuk meg a fotókat? Azon a napon, amit az esküvő előtt 8 hónappal megígértél."

Klári és Laci

"Téged választottunk, és nagyon jól tettük, a fotók szépek, még mi is jól nézünk ki rajtuk : ) Ha bárkinek megmutatjuk a fotókat, mindig megkérdezik: ki volt a fotósunk?"

Móni és Viktor

"Köszönjük Neked a remek munkádat. Reméljük, hogy ha bármikor szükségünk lesz fotósra, például majd a babánkkal, akkor is fotózol minket."

Mariann és Laci

"Szeretem a fotóidat, Téged választottunk a fotósunknak, mert az általad készített képek megmutatják az érzelmeket és a hangulatot. A fotókon látható a várakozás, az izgatottság, a szeretet, a szerelem."