Ön elavult böngészőt használ. A gyorsabb és biztonságosabb böngészés érdekében, frissítsen ingyenesen még ma.

Esküvői fotós Szolgáltatások

Jegyes fotózás - Mindig ajánlom

Alapszintû ismeretség és bizalom lehet az alapja annak, hogy az esküvői fotózás napja ne legyen feszengős, távolságtartó. Azon kívül, hogy csodás fotókat készíthetünk a jegyes fotózás alatt, megismerhetjük egymást, a pár megismerheti a munkastílusomat. Az egyik legfontosabb tényező, ami megkülönbözteti az átlagos fotót, a nagyon jó képtől, hogy a pár, hogyan érzi magát a fotózáson.

Kreatív fotózás - együtt tesszük szebbé

Az évek alatt megszerzett tudás, gyakorlatiasság mondatja velem, hogy egy percig nem kell izgulnotok a fotózás miatt. Számtalan feledhetetlen pillanatban volt részem egy-egy kreatív fotózás kapcsán. Számomra boldogság látni a párok örömét, és mindezt megörökíteni. Szerencsés vagyok, hogy ezeknek a pillanatoknak részese lehetek.

TTD fotózás - extrém ötletek megvalósítása

A TTD szóösszetétel a Trash The Dress szavakat fedi, vagyis szabad fordításban: Tedd tönkre a ruhát. Évente több pár is jelentkezik ilyen igénnyel, vízbe ugranak, befestik, sárral kenik össze egymást. Ez egy igazi örömfotózás, itt nincsenek határok, de abszolút önkéntes alapon történik. A TTD fotózáshoz természetesen én biztosítom a ruhát, hat különböző menyasszonyi ruha vár, ha ilyen őrültségbe kezdenél : )

A képekről

Egy esküvőn általában több mint 2000 fotót készítek, ezeket alaposan átválogatom, majd minden sikeres fotót kidolgozok. Egy esküvőn ez minimum 400 fotót jelent. A fotók számát felülről nem korlátozom.

Teljes nyugalom

Mennyire vagyok rugalmas? Maximálisan.

Mennyire vagyok maximalista? Maximálisan. Ha elég lenne két fényképezőgép, akkor négyet viszek. Ha elég lenne két vaku, akkor négyet viszek. Ha elég lenne öt objektív, akkor tizet viszek. Miért? Mert mindent túlbiztosítok, soha nem történhet meg, hogy egy meghibásodott eszköz miatt lemaradjak egy fontos pillanatról.
A lényeg, az én párjaim teljesen nyugodtak lehetnek, a fotósuk miatt nem kell izgulniuk. Mindig időben érkezem, mindenre figyelek, minden sikeres fotót átadok, rejtett költségek nélkül.

Tetszik ahogy dolgozom? Vedd fel velem a kapcsolatot...